Mar 12, 2021 [Important Notice] For customers using the Multi Function Display NavNet TZtouch Series

Täydellinen hallinta sormenpäissäsi

Katso TZtouch video
Katso opetusvideoita
  • Ohjelmistoversio
  • Kännykkäsovellus NavNet TZtouchille

Koske... ja mene!

Tutka, GPS, kaikuluotain, AIS, säätiedot ja paljon muuta – monikäyttöpaikkainen integroitu navigaatiolaiteverkko, NavNet TZtouch, mahdollistaa omien tarpeidesi mukaisen navigaatiojärjestelmän rakentamisen. Hyödyntämällä vallankumouksellista monikosketus-käyttöliittymää, NavNetTZtouch tarjoaa koko järjestelmän nopeaa ja intuitiivista hallintaa, täyttämällä käytännössä kaikki toiveesi navigaatiojärjestelmälle.

Tuoteperhe
TruEcho CHIRP Järjestelmäkaikuluotain

Yksi arvostetuimpia lisälaitteita NavNet TZtouchissa on ollut Furunon TruEcho CHIRP DFF1-UHD kaikuluotain. Ohjelmistoversio 3.01 lisäsi tämän toiminnon TZT9,TZT14 ja TZTBB laitteisiin. TruEcho Chirp teknologian avulla saat järjestelmääsi laajakaistaresoluution sekä pohjanlaadun ja Accu-Fish kalan koon tunnistuksiin.

Fusion Audio Control

Tämän ohjelmistopäivityksen myötä TZtouch muuttui monitoiminäytön ja mediasoittimen hybridiksi. Kun Fusion MS700 sarjan audiojärjestelmä on liitetty NavNet TZtouch järjestelmään, voit ohjata stereoita suoraan TZtouch näytöltäsi. Audiolähteet, äänenvoimakkuus, soittimen alueiden kontrollointi, valikot ja paljon muuta vain koskettamalla TZtouchin näyttöä.

NavPilot 700 Autopilotin ohjaus

TZT9,TZT14 tai TZTBB toimii ohjaimena NAVpilot-700 tai 711 autopilotille. Simppelillä valinnalla RotoKey -valikosta NavPilotin kontrolli-ikkuna ilmestyy TZtouchin näytölle. Voit säätää kurssia, valita Auto/Nav tilan tai seurata valitsemasi käännösmoodin tilaa.

*NavNet Remote Kauko-ohjaussovellus on saatavana aluksi vain iPad:iin. Sovellukset muihin mobiililaitteisiin tulossa.